21 februari 2013

I vår är det gröna leksaker som gäller


Snart är den första vårmånaden här, och även om det lär dröja ett tag innan vi kan överge vintergarderoben så märks det att soltimmarna blir allt fler. Det ska bli så himla roligt att hälsa våren välkommen med Lill-Busen. Ifjol tillbringade vi många soliga dagar på en filt i parken, men i år lär det bli full rulle på både 1-åring och trädgårdspyssel.


Vi letade på nätet efter ett bra alternativ till den klassiska plasthinken och spaden till Lill-Busen. Än så länge har vi lyckats hålla nya plastleksaker borta från leksakslådan, och jag hoppas att det fortsätter så. Det finns redan så mycket skit i vår vardag, och ju fler kockar... 


Vi hittade i alla fall Green Toys som tillverkar leksaker av återvunnet, giftfritt plast. Hela leksaken är återvinningsbar och levereras i en lika miljövänlig förpackning. Vi slog till på en fint ljusrosa hink med gröna och blå tillbehör, och så det här fräsiga flytflygplanet. Världsbäst på att göra smidiga vattenlandningar och redan en självklart kompanjon i badkaret.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar