15 februari 2013

En stilla undran

Vi äter som sagt fisk i vår familj, men när det kommer till snabbmat ute på stan väljer vi gärna vegetariskt. Det känns som ett säkrare val helt enkelt. Lill-Busen har än så länge undanhållits från hamburgerhakens matsedlar, men jag har så smått börjat fundera hur vi ska gå till väga när och om det sker. Det finns ju varken fisk eller vegetariska alternativ på de stora kedjornas barnmenyer. Så jag knåpade ihop ett litet mail till favoriten MAX och ställde en stilla fråga om ifall de har några planer på att ändra utbudet för sina små besökare. Här är svaret.

Hej,
Vi har vid några tillfällen provat att göra just vegetariska produkter för barn men detta har tyvärr resulterat i att vi fått slänga en massa mat då efterfrågan har varit minimal,
Vi tror dock på vegetariska alternativ för framtiden och jobbar för att hitta bra alternativ, i detta så kommer vi även se till att dessa produkter kommer att gå att köpa i barnstorlek,,
När eller om detta sker är för tidigt att säga,,,
Vänligen
Jonas Mårtensson
Chefskock

Inte ett klockrent svar direkt, men bra att de åtminstone tror på en vegetarisk utveckling i framtiden. Under tiden får vi vuxna väl dela med oss av de stora veggieburgarna, eller kanske stanna hemma och göra egna i passande storlek.

3 kommentarer:

  1. jo veggo e bra.... för mig är det lite problemaiskt bara för jag är allergisk mot så mkt :(
    å missa nu inte.....

    S
    A
    T
    U
    R
    D
    A
    Y

    S
    H
    O
    W

    O
    F
    F

    de e kul att vara med :)
    VÄLKOMMEN
    Håkan

    SvaraRadera
  2. Vi får verkligen hoppas att dem skärper till sig & att den vegetariska utvecklingen inte bara är ett luftslott. :)

    SvaraRadera
  3. Jag tror ju stenhårt på den lilla människans röst, så ju fler som opponerar och ställer frågor desto större chans till förändring ;)

    SvaraRadera